De Chihuahua shop .nl is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby, Acht jaar geleden heb ik samen met mijn moeder een chihuahua gekocht. Ik wilde graag een jasje voor mijn Chihuahua Britney kopen, maar die waren toen nogal prijzig. Voor een Chihuahua pup vind ik een jasje van 64,- euro echt heel duur. Ik heb het merk benaderd om te informeren of ik de jasjes rechtstreeks bij hem kon inkopen. Ik heb me inschreven bij de Kamer van Koophandel en ben de webshop met kleding voor chihuahua’s gestart.

De afgelopen jaren ben ik steeds meer gaan uitbreiden, van hondenshampoo tot heerlijke warme mandjes tot hondentassen. Er kwamen steeds meer leuke spullen bij en nu zijn we een complete dierenwinkel voor kleine hondjes.

SHOWROOM

2 jaar geleden zijn we naast de webshop ook een showroom gaan openen, hier konden klanten in de buurt langskomen om een tuigje of kleding te passen bij hun Chihuahua, of een product in het echt bekijken.

Afgelopen zomer hebben we de showroom compleet verbouwd. Een betere inrichting zodat onze klanten de producten nog beter kunnen bekijken.

DE VOLGENDE STAP

Maar de showroom is te klein geworden, we verkopen steeds meer producten voor kleine hondjes en hebben daarom besloten om in eind januari 2019 een echte De Chihuahua Shop .nl winkel te openen!

We gaan onze eerste winkel openen in Enschede in de wijk Twekkelerveld aan de G.J. van Heekstraat 100. (Tegenover voetbalveld Rigtersbleek)

We hebben hier een mooi winkelpand kunnen huren die zowel voor onze winkel als webshop geschikt zal zijn. Onze verwachting is de winkel eind januari 2019 te openen.

Feestelijke opening: 08-02-2019! (Klik hier voor het evenement) – Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Bikkel & Bux

Winkelpand G.J. van Heekstraat 100 in Enschede

GEEF JE REACTIE